Oppdrett av dansk/svensk gårdshund(DSG). Medlem av dansk/svensk gårdshund klubb
Oppdrett av Welsh Corgi Pembroke.  Medlem av norsk welsh corgi klubb

Om kennel Striolin

Kennel Striolin ble etablert og registrert i 1998 i Vestby kommune i gamle Akershus fylke, og den første rasen vi drev med var St.Bernhards hunder.
Vi sluttet med oppdrett av rasen i 2008,men hadde St.Bernhards hunder her vi nå bor frem til 2013 da den siste St.Bernaharden døde av alderdom.

I 2005 flyttet vi kennelen til Hedmark og Braskereidfoss, og da vi bestemte oss for at St.Bernhards oppdrettet skulle
avsluttes innen 3 år, begynte vi i 2006 planleggingen av et oppdrett på dansk/svensk gårdshund(DSG),en rase vi hadde forelsket oss i.
Dansk Svensk Gårdshund(DSG), en herlig og livlig rase.Vårt første DSG kull hadde vi i 2008,og merket tidlig at dette var
en rase vi ville jobbe mer med.Siden har det blitt noen kull her hos oss.

I 2020 utvidet vi opdrettet her med en ny rase vi forelsket oss i: Welsh Corgi Pembroke. Solleons 6 And the City, nå Ada, flyttet inntil oss.
Vi hadde sett på Welsh Corgi Pembroke lenge(på litt avstand), lest oss opp på rasen og fant etterhvert ut at den rasen ville passe fint inn hos oss. Welsh Corgi Pembroke har noen av de samme egenskapene som Dansk/svensk gårdshund bl.a gode muse og rotte jeger innstinkter, men uten graving av hull som Dansk/svensk gårdshund ofte trives med.Corgien venter heller på strategiske plasser hvor mus og/eller rotter allerede har lagt igjen sine luktspor. Ada har femdeles til gode å fange noe, men har funnet noen jordrotte hull som hun gjerne legger seg ved på "post".
Ada venter sitt første kull i midten av oktober 2022. Det kan du lese om her(Corgi)

Kontakt oss

Lurer du på noe om vårt oppdrett, eller har generelle spørsmål om rasen så bare ta kontakt med oss

  • striolin@gmail.com
  • (foretrukket e-post adresse)
  • linda@striolin.com
  • (+47)404 41 041
    (etter kl.17:00 på hverdager)
  • Braskereidfoss
Du finner oss også i sosiale medier: